Nuorten keskus
 
Uutisia
heinäkuu 13, 2016
Ripari tuo kulttuurit yhteen - kansainväliset rippikoulut käynnistyvät Partaharjulla
Kansainväliset rippikoululeirit keräävät ulkosuomalaisia nuoria Pieksämäelle. Nuorten Keskus järjestää kesällä 2016 Partaharjun toimintakeskuksessa kaksi kansainvälistä rippileiriä. Kansainvälisen rippileirin ohjelma ei tavallisesta leiristä poikkea, vaan kulttuuri on luonteva osa nuorten vuorovaikutusta. Nuorten Keskuksen kansainvälisissä rippikouluissa rippikoululaisia on 70, joista enemmistö on ulkosuomalaisia, joilla yleensä yksi tai molemmat vanhemmista on suomalainen. Kaukaisimmat nuoret saapuuvat rippikoululeirille muun muassa Kiinasta, Hong Kongista, Australiasta ja USA:sta.
kesäkuu 30, 2016
Nuorten Keskuksen koulutuskalenteri vuodelle 2017 julkaistu!
Vuoden 2017 koulutuskalenteri on julkaistu! Tule Nuorten Keskuksen koulutuksiin vahvistamaan osaamistasi sekä hakemaan iloa ja innostumista työhösi. Koulutuskalenterista löydät kattavan tarjontamme vuodelle 2017. Uutuuskoulutuksessamme Kertomusten kautta - Raamattu nuorisotyössä opitaan innostavia ja uusia työtapoja Raamatun käyttämiseen nuorten kanssa
Tervetuloa Nuorten Keskukseen!
Nuorten Keskus on valtakunnallinen,
kristillisen nuorisotyön palvelujärjestö.

Järjestön työ vahvistaa nuorta uskossa, tukee hänen kasvuaan tasapainoiseksi ihmiseksi ja innostaa nuorta osallistumaan itsenäiseen toimintaan sekä seurakunnassa että ympäröivässä yhteiskunnassa.

Nuorten Keskuksen toiminnan visio on Nuorten kanssa - hyvän puolella.

Oikopolkuja