Nuorten keskus
 
Uutisia
lokakuu 21, 2016
Nuorten Keskuksen ylimääräinen yhdistyksenkokous to 1.12.2016
Nuorten Keskuksen hallitus kutsuu koolle ylimääräisen yhdistyksen kokouksen torstaina 1.12.2016 klo 13 Helsingin seurakuntien taloon, Engel – saliin (os. Kolmas linja 22, Helsinki). Kokouksessa asialistalla toinen käsittely Suomen Ev.-lut Seurakuntien Lapsityön Keskus ry:n, Suomen Poikien ja Tyttöjen Keskus ry:n ja Nuorten Keskus ry:n yhdistymisestä, Nuorten Keskuksen toiminnan sekä varojen ja velkojen siirtämisestä syntyvälle Nuori kirkko ry:lle vuoden 2016 loppuun mennessä. Tervetuloa vaikuttamaan!
lokakuu 13, 2016
Nuorisotyön viikon teemana yhdenvertaisuus
Nuorisotyön viikkoa vietetään kolmatta kertaa 10.-16.10. Kampanjan teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus. Viikkoon liittyy muun muassa sosiaalisessa mediassa toteutettava #HupparikansanPuolella -haastekampanja, jonka tavoitteena on tuoda esille nuorten moninaisuus ja sen huomioiminen nuorisotyössä ja -toiminnassa.
Tervetuloa Nuorten Keskukseen!
Nuorten Keskus on valtakunnallinen,
kristillisen nuorisotyön palvelujärjestö.

Järjestön työ vahvistaa nuorta uskossa, tukee hänen kasvuaan tasapainoiseksi ihmiseksi ja innostaa nuorta osallistumaan itsenäiseen toimintaan sekä seurakunnassa että ympäröivässä yhteiskunnassa.

Nuorten Keskuksen toiminnan visio on Nuorten kanssa - hyvän puolella.

Oikopolkuja