Nuorten keskus
 
Uutisia
toukokuu 27, 2016
Poikien Keskuksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Pentti Tapio kuollut
Poikien Keskuksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja ja Partaharjun leirikylän perustaja, opetusneuvos Pentti Tapio kuoli 26.5.2016 kotonaan. Pentti Tapio toimi Nuorten Keskuksen pääsihteerinä vuosin 1970-1975 ja 1979-1980. Nuorten Keskus muistaa lämmöllä Pentti Tapion pitkää ja merkittävää työuraa seurakuntien varhaisnuorisotyössä.
toukokuu 24, 2016
Nuorten Keskus etsii Moottoripaja-hankeelle Häme/ Pirkanmaan-aluetyöntekijää
Aluetyöntekijä vastaa oman alueensa toiminnan sisällöllisestä ja alueellisesta kehittämisestä, paikallisten Moottoripaja -toimijoiden tukemisesta, yhteistyön laajentamisesta, arviointitiedon hankinnasta ja toimintamallin kehittämisestä projektipäällikön kanssa sekä paikallisen sovellutusten tuottamisesta ja rahoitusmallin luomisesta paikallisille moottoripajoille. Tehtäviin haetaan soveltuvan koulutuksen omaava henkilöä, joka hallitsee projektityötä ja omaa kokemusta syrjäytymisvaarassa olevien nuorten kanssa työskentelystä ja verkostoitumisesta ja jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Aluetyöntekijän toimi on kokopäiväinen ja määräaikainen äitiysloman sijaisuus ajalla 15.8.2016-30.6.2017. Aloitusajankohta on sovittavissa. Työsuhde on sidoksissa RAY-rahoitukseen. Aluetyöntekijän toimipaikka on Tampere. Tiedustelut 3.6.2016 mennessä hankkeen projektipäällikkö Veijo Kiviluoma puh.044 7437000
Tervetuloa Nuorten Keskukseen!
Nuorten Keskus on valtakunnallinen,
kristillisen nuorisotyön palvelujärjestö.

Järjestön työ vahvistaa nuorta uskossa, tukee hänen kasvuaan tasapainoiseksi ihmiseksi ja innostaa nuorta osallistumaan itsenäiseen toimintaan sekä seurakunnassa että ympäröivässä yhteiskunnassa.

Nuorten Keskuksen toiminnan visio on Nuorten kanssa - hyvän puolella.

Oikopolkuja