Nuorten keskus
 
Uutisia
syyskuu 22, 2016
Nuorisodiakonian kysymyksiä pohtimassa
Diakonia Ammattikorkeakoulun uuden Kalasataman kampuksen tiloissa riitti puheensorinaa 14.9. kun paikalle oli kokoontunut muun muassa nuorisotyöntekijöitä, tutkijoita sekä Diak:n kansainvälisen linjan opiskelijoita pohtimaan nuorisodiakonian kysymyksiä, haasteita sekä tulevaisuutta.
syyskuu 14, 2016
Mopomiitti Lempäälän Ideaparkissa
Moottoripaja-hanke ja Lempäälän kaupunki järjestivät yhteistyössä Lempäälän ensimmäisen organisoidun mopomiitin 10.9. Mopomiitti alkoi komeasti poliisin johdattamalla letka-ajolla Sääksjärveltä Ideaparkille. Tapahtumassa oli mahdollista päästä ihastelemaan Street Racers varikkorekkaa ja sen kalustoa, kokeilla CAP-Autokoulun järjestämää taitoajoa, yrittää Moottoripaja-hankkeen kännilaseilla haasteelliseksi muuttuvaa potkulautarataa sekä mahdollisuus kokeilla stunttitemppuja suljetulla ajoradalla. Tapahtuman kruunasi StreetRacen vauhdikas esitys ja SiuroPosseJumalauta -stunttiryhmän taidokas temppuilu. Tapahtuma keräsi 250 kävijää.
Tervetuloa Nuorten Keskukseen!
Nuorten Keskus on valtakunnallinen,
kristillisen nuorisotyön palvelujärjestö.

Järjestön työ vahvistaa nuorta uskossa, tukee hänen kasvuaan tasapainoiseksi ihmiseksi ja innostaa nuorta osallistumaan itsenäiseen toimintaan sekä seurakunnassa että ympäröivässä yhteiskunnassa.

Nuorten Keskuksen toiminnan visio on Nuorten kanssa - hyvän puolella.

Oikopolkuja