Aids

Aids on yleinen sairaus, jolla on ollut merkittävä vaikutus yhteiskuntaan. New Yorkin aids-tukikeskus yrittää estää taudin leviämistä tukemalla HIV-/aids-riskissä olevia nuoria.

“Breakfast Club” oli IHME:n, Nuorisokeskusyhdistyksen ja AIDS-tukikeskuksen kirjoittama kirja, joka julkaistiin vuonna 2006. Kirja sijoittuu NYC:n lukioon, jossa opiskelijat lähetetään puhumaan opiskelijoille, joilla on diagnosoitu HIV tai jotka ovat riskissä saada se. Tämän kirjan tarkoituksena on antaa käsitys siitä, mitä tarkoittaa olla nuori ja HIV-positiivinen, jotta he voivat ryhtyä toimiin ennen kuin heidän ystävänsä saavat tartunnan.

Nuorisotaloyhdistys pyrkii tällä ohjelmalla muuttamaan yleisön asenteita hiv- tai AIDS-potilaita kohtaan, erityisesti heidän kohtelunsa kouluissa.

Nuorisotaloyhdistyksen Aids-tukikeskus (YCA) on järjestö, joka palvelee hiv- ja AIDS-potilaita. Sen perusti vuonna 1992 Eric Morley, joka on myös YCA:n nykyinen toimitusjohtaja.

IHME:n, Nuorisokeskus ry:n ja AIDS-tukikeskuksen kirjoittama kirja esittelee joitakin näistä palveluista, joita tarjotaan HIV- ja AIDS-potilaille. Se sisältää tarinoita siitä, kuinka jotkut ihmiset ovat auttaneet nämä keskukset heidän elämänsä aikana.

Tämä kirja tarjoaa tapaustutkimuksia siitä, kuinka ihmiset pystyivät elämään HIV:n/aidsin kanssa menettämättä toivoa kamppailuistaan huolimatta.

Aids-tukikeskus tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien tiedotus- ja lähetteet yhteisölle, lääketieteelliset palvelut, edunvalvonta ja ennaltaehkäisy.

Nuorisotaloyhdistys on järjestö, joka huolehtii monimutkaisista tai hengenvaarallisista sairauksista kärsiville nuorille. Se on tukenut LGBT-yhteisöä vuodesta 1988 lähtien.

AIDS-tukikeskus tarjoaa tietoa sairauksista ja seksuaalikasvatusta sekä sairaanhoitopalveluja.

Oppimateriaalia AIDSista

Nuorisokeskusyhdistys ja AIDS-tukikeskus julkaisivat kirjan, joka antaa nuorille ja nuorille aikuisille tietoa HIV:stä ja AIDSista.

Tämä on yksi suhteellisimmista kirjoista elämästä sairauden tai sairauden kanssa, jonka olen koskaan lukenut. Jos etsit kirjaa, joka auttaa sinua oppimaan lisää elämästä sairauden kanssa, tämä on se.

IHME-kirja on tarkoitettu pääasiassa ihmisille, jotka eivät ole perehtyneet AIDS-aiheeseen. Se tarjoaa myös tietoa taudin hallinnasta, ehkäisystä ja hoidosta.

Nuorisokeskusyhdistys on järjestö, jonka tavoitteena on auttaa hiv/aids-sairaita nuoria, joista suurin osa on kotoisin köyhyydestä tai ovat transsukupuolisia. Nuorisotaloyhdistys on tehnyt viime vuosina tiivistä yhteistyötä AIDS-tukikeskuksen kanssa tarjoten tukipalveluita ja terveyskasvatusta sitä eniten tarvitseville. AIDS-tukikeskus perustettiin vuonna 1984 ja on siitä lähtien tarjonnut hoitoa ja tukea HIV-tartunnan saaneille.

Nuorisokeskusyhdistys ja AIDS-tukikeskus tuottivat yhteistyössä kirjan, joka keskittyy aidsin historian ymmärtämiseen. Kirja oli jaettu kolmeen osaan: yksi sairaudesta, toinen sen etenemisestä ja toinen ennaltaehkäisystä.

AIDSin historian ymmärtäminen on tärkeää, koska se auttaa ymmärtämään, kuinka monet eri tekijät vaikuttivat sen leviämiseen tietyillä alueilla. Sen etenemisen ymmärtäminen voi auttaa meitä oppimaan, kuinka se leviää niin nopeasti, kun taas ennaltaehkäisy ehdottaa tapoja, joilla voimme hidastaa tai pysäyttää sen etenemisen.

Kuinka suojautua AIDSilta

Kirja selittää AIDSin eri tyypit ja niiden tarttumistavat, mukaan lukien tartuntatavat, oireet, ehkäisytoimenpiteet ja hoito.

Nuorisokeskusyhdistys on auttanut ihmisiä tavoittamaan toisiaan hiv/aids-tartuntariskin vähentämiseksi. Ne tarjoavat sosiaalipalveluja hiv/aids-lapsille ja heidän huoltajilleen. Ne tarjoavat myös aktiviteetteja, jotka auttavat potilaita elämään tervettä elämää.

Tässä osiossa kerrotaan, kuinka ihmiset voivat suojautua AIDSilta. On monia tapoja, joilla voit välttää pandemian leviämisen, kuten HIV-testaus ja riskitekijöiden ymmärtäminen.

On niin monia tapoja suojautua AIDSilta, mutta yksi asia, joka jokaisen tulisi tehdä: mennä HIV-testiin. Se on ensimmäinen askel seksuaaliterveytesi hallintaan ja mahdollisesti elämää muuttavan sairauden välttämiseen.

IHME-kirja sisältää oppaan AIDSin ehkäisykampanjalle, joka auttoi lisäämään kondomin käyttöä ja vähentämään HIV:n leviämistä.

Nuorisokeskusyhdistys ja AIDS-tukikeskus loivat oppaan auttaakseen hiv-tartuntoja elämään parempaa elämää.