AIDS on vakava sairaus

Kuten otsikosta näkyy, tämä on vakava kirja. Se on opas, joka opettaa sinulle sairauksista, jotka vaikuttavat HIV-tartunnan saaneisiin ihmisiin, ja kuinka suojella itseäsi.

Nuorisokeskusyhdistys ja AIDS-tukikeskus tekevät yhteistyötä luodakseen tämän kirjan HIV-tartunnan saaneille. He haluavat ohjata infektioiden ehkäisyä ja niistä eroon pääsemistä asianmukaisten koulutus- ja ehkäisymenetelmien avulla.

Tässä kirjassa on monia hyödyllisiä vinkkejä niille, jotka elävät HIV:n kanssa tai joilla on riski saada se. Tämä kirja kattaa kaikki perusteet hygieniakäytännöistä seksuaaliterveyteen aidsin leviämisen estämiseksi.

On arvioitu, että maailmassa on yli 33 miljoonaa HIV-tartunnan saanutta ihmistä. Uusien HIV-tapausten määrä on kuitenkin laskenut 22 prosenttia vuodesta 2007.

Monet ihmiset elävät edelleen taudin kanssa, ja AIDSia pidetään edelleen vakavana sairautena.

AIDS on erittäin vakava sairaus, joka vaikuttaa yhteiskuntaan. HIV/AIDS on 15–24-vuotiaiden aikuisten yleisin kuolinsyy, ja vuonna 2015 ilmoitettiin maailmanlaajuisesti 2,2 miljoonaa uutta HIV-tartuntaa.

IHME:n, Nuorisokeskusyhdistyksen ja AIDS-tukikeskuksen kirjoittama kirja jakaa tarinoita HIV/aids-tartunnan saaneista tai selvinneistä nuorista. Tarinat kerrotaan heidän omin sanoin, jotta kuulijat saisivat käsityksen siitä, mitä he haluavat sanoa HIV:n/aidsin kanssa elämisestä.

AIDS on 2000-luvun sairaus

2000-luvulla paras vastaus AIDS-pandemiaan on ennaltaehkäisystrategia, joka sisältää yksilön ja yhteisön vastuun. Näitä muutoksia tehdessään kaikenikäiset ihmiset tarvitsevat korkealaatuista dataa.

Tämä kirja kattaa useita aiheita, jotka liittyvät AIDSiin 2000-luvulla, mukaan lukien ehkäisystrategiat, sukupuoli ja seksuaalisuus, hoitovaihtoehdot ja leimautuminen.

AIDS-tukikeskus (ASC), nuorisokeskusyhdistys (YCA) ja terveysmittausten ja arvioinnin instituutti (IHME) julkaisivat äskettäin kirjan nimeltä “AIDS on 21. vuosisadan tauti”.

Kirja sisältää päivityksen HIV:n/aidsin maailmanlaajuisista vastatoimista ja monia uusia oivalluksia.

Tämä raportti on mielenkiintoista luettavaa kaikille, jotka haluavat oppia lisää siitä, kuinka HIV/AIDS vaikuttaa ihmisiin ympäri maailmaa. Siitä olisi hyötyä poliittisille päättäjille, terveydenhuollon ammattilaisille, kouluttajille, opiskelijoille, tutkijoille, tutkijoille, luonnonkatastrofien suunnittelijoille.

Tämä raportti auttaa myös ymmärtämään, kuinka HIV/aids on muuttunut ajan myötä. On olemassa kaavioita, jotka vertaavat eri vuosia HIV:n esiintyvyyden suhteen 15–19-vuotiaiden aikuisten keskuudessa vuodesta 2000 lähtien. Nämä ovat joitain yleisimmistä kaaviotyypeistä.

AIDS koulutus

Nuorisotaloyhdistys ja AIDS-tukikeskus ovat kirjoittaneet kirjan, jonka tarkoituksena on kouluttaa nuoria HIV-tartunnan välttämiseen.

Kirjan “Kirja AIDS-ehkäisystä nuorille” ovat kirjoittaneet IHME, Nuorisokeskusyhdistys ja AIDS-tukikeskus. Kirjaa jaetaan San Franciscon kouluille.

Kaikki kolme organisaatiota sijaitsevat San Franciscossa, missä ne työskentelevät kaupungin lukiolaisten kanssa.

Epidemian aikana HIV/aids-pandemia on johtanut miljooniin kuolemiin. Pelkästään Yhdysvalloissa on vuodesta 1981 lähtien kuollut yli 482 500 AIDSiin liittyvää kuolemaa.

IHME:n uusi kirja “A Call to Action: Youth Leadership for HIV Prevention” auttaa torjumaan AIDS-epidemiaa nuorten keskuudessa. Se jakaa ideoita ja näkemyksiä siitä, miten tästä pandemiasta saadaan kestävä ja pitkäkestoinen.